Waar: De Yogischool, Rivierenhof 12 Groningen

AANMELDEN WORKSHOP

PUUR ZANG

Zondag 9 dec 2018 Chakra zang & meditatief ligconcert

Zondag 9 december vindt er weer een middag plaats van Puur Zang in De Yogi School!

Het programma is als volgt:
13.45 uur: inloop
14.00 - 15.00 uur: workshop chakra zang
15.00 - 15.30 uur: pauze met thee & lekkers
15.30 - 16.30 uur: meditatief ligconcert- Workshop chakra zang

Op basis van de zeven chakra's biedt Puur Zang de workshop chakra zang aan. De workshop duurt een uur en raakt met zes klanken en heel simpele zanglijnen je chakra's één voor één aan. De zesde klank raakt zowel je zesde als zevende chakra aan. Zo tril je met je eigen stem in een uur tijd je hele lijf tot ontspanning en meer in balans.Omdat je in een groep deze oefeningen doet en tegelijk zingt, valt het reuze mee hoe spannend dit is. Je kunt uit volle borst meezingen, maar je kunt ook mee neuriën. Ook met een kleine trilling doen de klanken al veel voor je. Dus wees niet bang, en doe gewoon mee!

- Meditatief ligconcert

Naar een concert gaan zonder dat je iets hoeft te doen. Niet eens klappen, niet druk in de weer met sociale media of anderen. Alleen jij en de muziek. Dat is wat de meditatieve ligconcerten van Puur Zang je bieden. In de prettige ruimte van de Yogi School gaan jij en de andere gasten liggen, als je wilt met een kleedje over je heen. Vervolgens beginnen de rustige nummers. Met haar zang en haar akoestische gitaar brengt Marike je al gauw in een heel rustige stemming. Haar man Dennis vult dit aan met de rustgevende geluiden van klankschalen. Je kan even helemaal alleen zijn met je gedachten.De liedjes die Marike tijdens de ligconcerten speelt zijn intuïtief. Ze heeft alleen een aantal akkoordenschema's en een paar affirmaties, korte positieve zinnen die als een soort mantra terugkomen in haar liedjes. Wat er verder aan tekst en melodielijnen komt, is afhankelijk van de stemming van de groep en wat dat doet met Marike haar stemming. Het zou dus heel goed kunnen dat een stuk tekst over jou gaat, terwijl je niets zegt.

De hele middag kan gevolgd worden voor 15 euro per persoon. Wil je liever één onderdeel meemaken, dan kan dat ook. De kosten daarvan zijn 10 euro per onderdeel. Mensen die de hele middag willen meemaken hebben voorrang op het krijgen van een plekje. Matjes, kussens en dekens zijn aanwezig, maar je mag ook je eigen spullen meenemen.

Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar.Reserveer daarom gauw jouw plekje door te mailen met mail@puurzang.nu. Betaling van jouw plek kan contant op de middag zelf.

Workshop ' balancing body & mind met etherische olie'

met Eva Sacchetto
Etherische oliën, hersenen, limbisch systeem, emoties & chakra balancing....
Etherische olie toepassen thuis voor je eigen gezondheid, die van je kinderen... Als yogadocent inzetten bij je yogalessen... Ook voor zwangeren een mooie ondersteuning.

Vandaag weer veel geleerd over de olie ' arborvitae' een sterk aardende olie, super voor het 1e chakra. Ik blijf me verbazen over de krachtige werking... jij ook benieuwd wat je kunt doen voor jezelf of mensen in je omgeving op eenvoudige manier, met etherische olie?
Ook voor zwangeren en kinderen een fantastische manier om klachten te verhelpen van lichamelijke aard, maar ook emotionele aard zoals angsten, onrust, onzekerheid....

Tijdens deze workshop gaan we samen op ontdekkingstocht en kijk je ook naar je persoonlijke gezondheid van lichaam en emoties. Je stelt je persoonlijke olie samen! En we kijken welke oliën corresponderen met welke chakras.

We hebben het over de kwaliteit van etherische oliën en gaan zien wat je met elke afzonderlijke olie kunt doen.
Moeder aarde heeft alles voor ons om balans te houden of te hervinden.

Ben jij er bij? Ik hoor het graag! Locatie: Rivierenhof 12 Groningen / de Yogi school. Aanmelden: souljoy@ live.nl
wil je iemand meenemen, laat me weten! Ook kom ik graag bij jou een workshop geven als jij een groepje mensen bij elkaar weet te vinden. De workshops zijn gratis.  Op zondag is het gratis parkeren voor de deur!

Workshop   'DIVING DEEP'

Schrijven, Chakra Yoga en etherische olien

ZATERDAG 3 NOVEMBER 2018:

Een dag schrijven, chakra-yoga en essentiële oliën

Schrijven vanuit je gevoel in plaats van uit je hoofd maakt je verhaal eerlijk, het pakt en geeft diepere lagen weer. Wil je weten wat jou chakra's jou influisteren? Zou je dat tastbaar voor jezelf willen maken, zodat je aan de slag kunt met eventuele stagnaties in jouw energiestroom? Gun jij jezelf een dag vol inzichten, inspiratie en energie?

Schrijven wordt intenser wanneer je wakker bent in je hele lichaam. Om deze reden wordt het schrijven afgewisseld met yoga en ondersteund door essentiële oliën om de verbinding met je chakra's te versterken.

Door te luisteren naar je innerlijk komen essentiële inzichten naar boven die -op dit moment- het belangrijkste voor jou zijn om op te schrijven.

Schrijven in deze setting is leren werken met je onbewuste bron van inspiratie: jouw eigen energie. De yoga wordt ingezet om bij je diepste kern te landen. Alle tijd en rust om daarna dit gevoel te verwoorden.

Wat neem je mee?

Een schrift met een harde kaft is het gemakkelijkst.. Alles wat je hebt geschreven, blijft bij jou. Je hoeft niets voor te lezen of te delen. Enne: je hoeft absoluut niet te kunnen schrijven. Neem een warm dekentje mee, fijne dikke sokken, een vest.

Om 10.45 uur staat de koffie en thee voor je klaar.

Een vegetarische lunch zorgt er voor dat we goed gevoed het middagprogramma in gaan. Koffie, thee en wat lekkers zijn de hele dag voorhanden.

Je krijgt een hand-out mee met de oefeningen en een uitleg van de oliën.

De dag wordt verzorgd door Marian Nissink - schrijfcoach/seriewoordenaar (www.dealchemievanhetschrijven.nl) en Eva Sacchetto - yogi (www.souljoyyoga.nl en www.souljoyessentialoils.nl).

Je kunt je opgeven via souljoy@live.nl

Waar: Rivierenhof 12, Groningen

Wanneer: zaterdag 3 november, van 11 tot ca. 17.00 uur